woensdag 26 mei 2010

Eindejaarstentoonstelling Textiele Kunsten Gele Huis Wilrijk

En hier de aankondiging van de eindejaarstenstoonstelling Textiele Kunsten en Kant.
Ook hier zullen mijn werken van het hele jaar te zien zijn. Er is al hard gewerkt door iedereen en er zal nog hard gewerkt moeten worden maar het zal zeker de moeite waard zijn.

maandag 24 mei 2010

Textieltentoonstelling in de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen


Zoals beloofd de aankondiging van de textieltentoonstelling in de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hier zal werk van mij te zien zijn. Zelf ben ik aanwezig op dinsdagavond 8 juni van 18.00 - 20.00 uur.
Deze tentoonstelling is wegens werken in de tentoonstellingsruimte met een dag verkort, de laatste dag is woensdag 9 juni!
De aankondiging van de eindejaarstentoonstelling in het Gele Huis te Wilrijk volgt nog.

maandag 17 mei 2010

Tuin


En dan is er nog de tuin waar ik graag vertoef en er met mijn eigen foto's een eigen sfeer aan geef.
Posted by Picasa

Werk voor school

Ik ben druk bezig met mijn eindwerken voor mijn 2de jaar textiele kunsten.
Ik kan er natuurlijk weinig van laten zien omdat de werken tentoongesteld gaan worden, zowel in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen als ook in ons gebouw Het Gele Huis in Wilrijk. Zal later nog de data doorgeven.
Hierboven een foto waar ik vorig jaar een zeefdruk van heb gemaakt en nu nog eens gebruik om die ene foto in stukken te verdelen, af te drukken met mijn printer op stof en een quilt van te maken van 1.10 x 1.10 mtr. Hij is bijna klaar.


Dit is ook een quilt geworden, al helemaal klaar, gemaakt met 2 stempels zwart op een wit linnen doek. 1 stempel is van Trapsuutjies.


Dit is een eigen tekening in een onregelmatig rapport gezet in photoshop en daarna op een zeef en al verschillende keren mee gezeefdrukt. Hierboven op een wit zakdoekje.

Als de tentoonstellingen afgelopen zijn zal ik mijn werken op mijn blog "tentoonstellen"

Verlaat verjaardagscadeau

Vorige week nog een verlaat verjaardagscadeau gekregen van mijn dochter en haar lief.
In maart ben ik 60 geworden en zij zijn voor mij naar een stockverkoop van Dries van Noten in Antwerpen geweest en hebben deze zijden stoffen voor mij uitgezocht. Ik ben er heel blij mee!
Posted by Picasa